İÇEL’İN RAKİBİ DENİZLİSPOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL’İN RAKİBİ DENİZLİSPOR


 

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tura yükselme başarısı gösteren BAL Ligi ekibi İçel İdman Yurdu, Süper Lig ekibi Denizlipsor ile karşı karşıya gelecek.

ALİ ŞANLI

 Ziraat Türkiye Kupası 4. Tura kura çekimi Riva Hasan Doğan Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 Kura çekiminin ardından 4. Tur'da oynanacak müsabakaların eşleşmeleri belli oldu. Çekilen kura ile Ziraat Türkiye Kupası’ndaki temsilcimiz İçel İdman Yurdu, Denizli Spor ile karşılaşacak. Kupada ilk turda

Kepez Belediyespor’u 1-0’lık skorla geçen Kırmızı Lacivertli ekip ikinci turda ise 3’ncü Lig temsilcisi olan Serik Belediyespor’u da aynı skorla 1-0 yenerek üst tura adını yazdırmıştı. Kırmızı-Lacivertli elipte hedef tur atlayarak 5. Tura yükselmek.

 Ziraat Türkiye Kupası’na bu turda dahil olan Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, İstikbal Mobilya Kayserispor, Konyaspor ve MKE Ankaragücü takımları ile 3. eleme turu sonucu tur atlayan 46 takım olmak üzere toplam 54 takım mücadele edecek. Müsabakalar 29, 30, 31 Ekim tarihlerinde Denizli Atatürk stadyumu’nda oynanacak.

 

LİG MAÇI İÇİN ARAÇ KALDIRILACAK

Kırmızı-Lacivertli ekip Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Pazar günü deplasmanda Kırşehir ile karşılaşacak. Ligde 2’de iki yapan İçel İdman Yurdu, deplasmana gelecek olan taraftarlar için araç kaldıracak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA