HAYVANSEVERLER HAYVAN PARKINI ÜCRETSİZ ZİYARET EDEBİLECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYVANSEVERLER HAYVAN PARKINI ÜCRETSİZ ZİYARET EDEBİLECEK


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Hayvan Parkı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Mersinliler’i ücretsiz olarak ağırlamaya hazırlanıyor. Girişlerin gün boyu ücretsiz olarak yapılacağı Hayvan Parkı’nda Mersinliler, sevimli dostlar ile keyifli bir gün geçirme olanağına erişecek.

MERSİN/ (FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ)

Çukurova bölgesinin ilk ve tek doğal hayvan parkı olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Hayvan Parkı’na girişler, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ücretsiz olacak.

Mersinliler’in, hayvan türlerini yakından tanımalarına olanak tanıyacak olan Tarsus Hayvan Parkı sayesinde, gencinden yaşlısına kadar herkes, hayvan dostları ile bir araya gelebilecek.

Toplam 1750 hayvan var

Özellikle çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve vatandaşların hayvan türlerini yakından görmesini sağlamak amacıyla, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Mersinli vatandaşlar sevimli dostlar ile birlikte gün boyu vakit geçirebilecek.

83 türden yaklaşık 1750 hayvanın bulunduğu Tarsus Hayvan Parkı, farklı coğrafyalara ait hayvan türlerini, kendi yaşam koşullarına en uygun şekilde barındırıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA