DESTEK BEKLİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DESTEK BEKLİYOR!


 

Afrika’da yapılan Gençler ve Büyükler Dünya Kickboks Kupasında Dünya şampiyonu olma başarısı gösteren Ali Ataberk Gürbüzcan, Mersin’in gururu oldu.

ALİ ŞANLI 

Güney Afrika’nın Mauritius kentinde Gençler kategorisi 54 kiloda Kickboks full contact branşı Wako Pro Dünya Kupası Şampiyonu olma başarısı gösteren genç şampiyon Ali Ataberk Gürbüzcan, Mersin’e mutlu döndü.
Spor hayatına 2013 yılında başlayan yetenekli sporcu Gürbüzcan, 17 yaşında olmasına rağmen bir çok şampiyonada Türkiye’yi başarıyla temsil ederek büyük derecelere imza attı. Spor hayatına atıldıktan 3 yıl sonra Türkiye 3’ncüsü olan genç yetenek, 2017’de Muay Thai Mersin Bölge şampiyonluğundan Türkiye şampiyonluğuna, 2018’de Liseler Arası Muay Thai Türkiye Şampiyonluğuna, 2019 Kickboks Türkiye Şampiyonluğuna, 2019 4. Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Avrupa Kupası Şampiyonluğuna imza attı. Gürbüzcan son olarak Afrika’da düzenlenen 2019 Kickboks Wako Pro Dünya Kupası Şampiyonluğu ulaşarak Mersin’in guru oldu.

HEDEF BÜYÜTTÜ
Mersin’e dünya şampiyonu olarak dönen Ali Ataberk Gürbüzcan mutluluğu gözlerinden okunsa da, şampiyon yeni başarılara imza atmak için destek bekliyor.
İlgisizlik ve yeterli destek görememekten yakınan Gürbüzcan, yaptığı açıklamada; “Hedefim daha büyük arenalarda profesyonel bir dövüşçü olmak, ancak bunu tek başarmam çok zor. Bana bu yolda destek vermek isteyen herkese kapım açık. Bana destek ne kadar çok olursa o kadar çok başarılı olacağımı düşünüyorum. Bende ülkem için emek verip ter akıtıyorum ama ne yazık ki ihtiyacım olan desteği bulamıyorum. Gittiğim her şampiyonada şanlı Türk Bayrağını en iyi şekilde temsil ediyorum ve etmeye devam edeceğim. Unutulmamalı bu memlekette sadece futbol yok. Ben ve benim gibi sporculara destek olunursa Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz. Bana çok zor şartlarda yardımcı olan başta ailem ve hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi borç biliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA