RAKİPLER BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RAKİPLER BELLİ OLDU


 

Bu yıl 2.lig 3.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Kılıç Silifke İdman Yurdu Voleybol Takımı’nın, rakipleri belli oldu.

ALİ ŞANLI

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Liginde mücadele eden ve bu yıl 2.lig 3.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Kılıç Silifke İdman Yurdu’nda, rakipler belli oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrasında Kılıç Silifke İdman Yurdu'nun 2019-2020 sezonunda ilk yarıda oynayacağı 8 maçın takvimi belli oldu. Kırmızı Siyah renklere sahip takım ilk olarak 20 Ekim 2019 Pazar günü Pema Koleji ile karşılaşacak.
Silifke ekibi 27 Ekim 2019 Pazar günü ise Ürgüpspor’a konuk olacak. 3 Kasım 2019 Pazar günü ise Kılıç Silifke İdman Yurdu, Develi Belediyespor’u konuk edecek. 
10 Kasım 2019 Pazar günü Konya Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak Kırmızı Siyahlı ekip, 24 Kasım 2019 Pazar günü Melikgazi Belediyespor’u ağırlayacak. 1 Aralık 2019 Pazar günü Tarsus Gençlikspor ile karşılaşacak olan - Kılıç Silifke İdman Yurdu, 8 Aralık 2019 Pazar günü de Aksaray M.T.A.L’u ağırlayacak. Kırmızı Siyahlı ekip son olarak 15 Aralık 2019 Pazar günü Gezlevispor’a konuk olacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA