Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımının başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi.
ALİ ŞANLI
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2019-2020 Sezonu Fikstürü Belli Oldu. Fikstür çekiminde adı olan Büyükşehir Kadın Basketbol takımının lige başvurusu olmadığı için ligin ikinci haftası küme düşme ile karşı karşıya kalacak.
Ligde iki maç arka arkaya çıkmayan takımın küme düşürüldüğü ligde Mersin Büyükşehir Kadın Basketbol’u takımın resmi olarak başvuru yapmamış olması Amerika’lılarla yapılan görüşmelerden olumsuz geçtiği kansısı oluşmasına neden oldu. Bilindiği gibi basında çıkan haberlere göre Kadın Basketbol yetkililerin Amerikalı bir işi İnsanı ile bir araya geldiği Kulübü satılacağı gündeme düşmüştü.
Ancak Basketbol Federasyonunda yapılan kura çekimine Mersin ekibinden hiçbir yetkilinin katılmaması,lige başvuru yapmaması Kulübün gözen çıkarıldı algısı oluştu. Yapılan kura çekiminde ise Mersin Büyükşehir Belediyesi ilk hafta Bellona Kayseri Basketbol ile Kayseri’de karşılaşacaktı.