“MERSİN YÜZÜNÜ TOROSLAR’A DÖNECEK!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MERSİN YÜZÜNÜ TOROSLAR’A DÖNECEK!”


 

Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, mahalle mahalle gezerek, vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Haber Merkezi

Sohbet toplantıları kapsamında Çağdaşkent Mahallesi Meltem Sitesi sakinleri ile bir araya gelen Yılmaz, vatandaşların taleplerini dinleyerek projeleri ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaretin ardından yapılan açıklamaya göre, Toroslar’ın vizyon projeleri ile ilgili konuşan Başkan Adayı Yılmaz, Mersin’in yeni cazibe merkezini kurmaya hazırlandıklarını bildirdi.
Meltem Sitesi sakinleri ile gerçekleşen sohbet toplantısında; kentin sosyal hayatının, kültürü ve ekonomisini de doğrudan etkilediğine değinen Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, sosyal hayatta yapacakları yatırımlarla şehrin vizyonunu geliştireceklerini, yeni istihdam sahaları açacaklarını belirtti. Bu proje ile birlikte, Mersin’in yeni gözde mekanının Toroslar olacağını ekleyen Yılmaz, her türlü sosyal ihtiyacın Toroslar’da karşılanacağının sözünü verdi. 
Projeleri arasında bulunan Toroslar Yaşam Merkezi ile ilgili vatandaşlara bilgi veren Başkan Adayı Yılmaz, “Toroslar’da içinde alışveriş yapabilecekleri, yemek yiyebilecekleri, arkadaşlarıyla buluşup zaman geçirebilecekleri, çocukların oyun oynayabileceği sosyal bir alan inşa edeceğiz. Artık vatandaşlarımız sosyalleşmek için, eğlenmek için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacaklar. Toroslar’ı kendi merkezi, kendi alanları olan, kendi kendine yeten bir şehir yapacağız.” ifadelerini kullandı. Yeni yaşam alanıyla Toroslar’ın değerinin artacağını belirten Başkan Adayı Yılmaz, bu projeyle birlikte hizmet sektöründe yeni istihdam alanları açacaklarının da altını çizdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA