“DEMOKRASİ ADINA BÜYÜK AYIP! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“DEMOKRASİ ADINA BÜYÜK AYIP!


 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisini aday proje tanıtım toplantısına katılmak için geldiği Mersin’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın seçime girmesinin engellenmesini eleştirdi.

Hediye Eroğlu –Soner Aydın

 “Mersin’de çok acı bir olay yaşandı” diyen Kılıçdaroğlu, “Mersin’de bir oyun oynandı. Demokrasiye bir kumpas kuruldu. Mersin Büyükşehir Belediye başkanı başka bir partiden, olabilir, vatandaş oyunu vermiş, seçilmiştir. Oy veren vatandaşa saygı duyarız ama o belediye başkanı seçime girmesin diye kumpas kuruldu ve seçime girmesi engellendi. Demokrasi adına büyük bir ayıptır. Aynı partiye Ankara’da da kumpas kurmak, seçimlere girmesini engellemek istediler. Ne yaptık 15 milletvekili verdik ve o parti seçimlere girdi.
Şimdi seçimlere girmesin diye kumpas kuruldu, nerede Mersin’de. Kumpasa izin vermeyeceksiniz. Demokrasiye inanıyor, güveniyor, demokrasiden yana tavır alıyorsak, demokrasi için hemen hemen her koşulda savunan ve çalışan Vahap Seçer’e gidip oy vereceksiniz. Ne için, demokrasi adına vereceksiniz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA