LİDER DEĞİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDER DEĞİŞTİ


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) makasa daralıyor.

Mersin ekipleri Silifke Belediyespor, İçelspor ve Mut İdman Yurdu haftayı zorlanarak geçti. Ligin bitimine 6 haftanın kaldığı düşünüldüğünde her puan kaybının telafisi zorlaşıyor.

ALİ ŞANLI

BAL’da son haftalara girilirken lider değişti. Makasın daraldığı dönemde Mersin ekipleri Silifke Belediyespor, İçelspor ve Mut İdman Yurdu haftayı zorlanarak geçti.

SİLİFKE KOLTUĞU DEVRETTİ

Haftaya lider giren Silifke Belediyespor, 7 Mart Kadirli Demirspor ile 3-3 berabere kalınca liderlikten oldu. Ev sahibi Kadirli Demirspor Berk ile 34’ncü dakikada 1-0 öne geçti. Son haftalarda attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Necati 37’nci dakikada sahneye çıkarak maça eşitliği getirdi 1-1.

İlk yarı maç bu skorla sona erdi. İkinci yarı ev sahibi ataklarını sıklaştırınca geride vermiş olduğu boş alanları Silifke ekibi iyi değerlendirerek maçta öne geçti. 48’nci dakikada Mahsun skoru 2-1’e getirdi. 56’ncı dakikada ise Recep maçı 3-1’e getirerek takımını rahatlattı derken golden 2  dakika sonra ev sahibi 58’nci dakikada maça tekrar ortak 3-2. Herkes maçın bu skorla bitmesini beklediği dakikalarda Umut kendi kalesine gol atarak 86’ncı dakikada maçın resmen skorunu belirledi 3-3.

Çok zorlandığı maçtan 1 puan alabilen Silifke Belediyespor liderliği Aksaray Belediyespor’a kaptırmış oldu.

İÇEL SON DAKİKADA GÜLDÜ

Kırıkhanspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen İçelspor ölüp ölüp dirildiği maçta son dakika golü ile 3 puanın sahibi oldu. Maçın hemen başında ev sahibi Kırıkhanspor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 9’ncu dakikasında İlyas’ın attığı şık golle ev sahibi resmen maça 1-0 öne başladı. Golün şokunu atlatamayan Mersin ekibi ilk yarıyı 10- geride kapattı.

İkinci yarı bambaşka bir takım gibi sahaya çıkan Siyah Beyazlı ekip Hakan Doğan ile 61’nci dakikada önce eşitliği yakaladı.Maçın uzatma dakikalarında yabancı oyuncusu Mykola ile golü buldu. Maçı 2-1 kazanan İçelspor ligin bitimine haftalar kala rakiplerinden 1 adım öne geçerek ligde 3’ncü oldu.

MUT YARA ALDI

Lige tutunmaya çalışan Mut İdman Yurdu Kendi sahasında Adana Kiremithanespor ile karşı karşıya geldi.Mutlak 3 puan için sahaya çıkan Mut ekibi yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan Mut İdman Yurdu rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Evinde 2 puan kaybeden Mut İdman Yurdu 3 Mersin ekibi içinde son sırayı alarak tehlikeli sularda gezmeye başladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA