LİDER AFFETMİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDER AFFETMİYOR!


 

Ligin 20. haftasında, Çukurova Basketbol, deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 73-68 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü.

ALİ ŞANLI

Kadınlar FIBA Avrupa Kupası'nda çeyrek finale yükselen Çukurovalı periler, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde de fırtına gibi esiyor. Ligde çıktığı 19 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Çukurova Basketbol’un son kurbanı Hatay Büyükşehir Belediyespor oldu. Antakya Kapali Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma boyunca güçlü rakibi önünde Çukurovalı periler, devreyi 4 sayı farkla 36-40 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da istediği oyunu sahaya yansıtıp farkı açamayan Çukurovalı periler son çeyreğe 3 sayı farkla öne girdi. Son çeyrekte rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Çukurova Basketbol karşılaşmayı 73-68 kazandı. Ligde üst üste 20’nci galibiyetini alan Çukurovalı perilerin Ukraynalı süperstarı Iagupova attığı 38 sayı ile galibiyetin mimarı oldu. 
Öte yandan ligin 21’inci haftasında Mersin derbisi oynanacak. Ev sahibi takım Çukurova Basketbol, Mersin Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak.  

“SERT BİR MAÇ OYNADIK”
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Ceyhun Yıldızoğlu, “Top kayıplarının çok fazla olduğu sert bir maç oynadık. Oyuncularımın sertliğine cevap vermesi bu maç için çok olumluydu. Kritik anlarda iyi hücum ve savunma yaparak maçı kazanmayı bildik” diye konuştu.

Salon: Antakya
HAKEMLER: Turgut Işık, Yiğit Emre Şimsek, Serdar Saraç
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Snytsina 18, Cansu Köksal 14, Gajic 7, Merve Aydın 6, Williams 19, İlsu Darıcıoğlu, Hülya Çoklar, Gizem Başaran 4
ÇUKUROVA BASKETBOL: Bone 14, Şaziye İvegün Üner, Kimmestdagh 2, Pelin Derya Bilgiç 5, Sevgi Uzun 4, Iagupova 38, Naumenko 10, Meltem Avcı

1. Periyot: 18-22 
Devre: 36-40 
3. Periyot: 55-58
Beş faulle çıkan: 36.55 Iagupova (Çukurova Basketbol)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA