MERSİN’DE İŞLER KARIŞTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE İŞLER KARIŞTI!


 

31 Mart yerel seçimleri öncesi sonucu merakla beklenen Mersin’de işler karıştı. AKP, MHP’ye jest olsun diye aday çıkartmama kararı alırken, İYİ Parti ve CHP Mersin’de kendi adayları ile seçime girecek.

AKP ADAY ÇIKARTMAYACAK

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, dün il başkanları toplantısında 14 belediye başkan adayını daha açıkladı ancak Mersin’in adayını yine açıklamadı. Kulislerde AKP’nin MHP’ye jest yapacağı iller arasında Mersin’in de olması nedeniyle isim açıklamadığı, önümüzdeki günlerde düşük profilli bir aday çıkartacağı konuşuluyor. Böylece MHP ve AKP Mersin’de ortak aday üzerinde uzlaşmış oldu.

İTTİFAKTA MERSİN KAPSAM DIŞI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ile yürütülen ittifak görüşmelerine ilişkin, “Mersin kapsam dışı” açıklaması yaptı. CHP’yle ittifak çalışmalarını 17 Nisan referandumunda “hayır” oyu fazla çıkan şehirler üzerinden yürüttüklerini belirten Akşener, ancak CHP’nin sistemin dışına çıkması nedeniyle Mersin’in ittifakta kapsam dışı bırakılacağını açıkladı. Haberleri 5’te


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA