GÖZYAŞLARI ARASINDA UĞURLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZYAŞLARI ARASINDA UĞURLANDI


 

Mersin’de evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden genç avukat gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan polis genç avukatın ölümü üzerine soruşturma başlattı.

 SONER AYDIN

Elde edilen bilgilere göre, Pazartesi günü akşam saatlerinde merkez Akdeniz ilçesi Kültür Mahallesi'ndeki evine giden Ayşe Tunç, balkonda dengesini kaybedip 5'inci kattan aşağı düştü. Çevredekilerin sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi geldi. Ekiplerin yaptığı kontrolde Tunç'un düştüğü yerde hayatını kaybettiği tespit edildi. Tunç'un cansız bedeni, polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında Toros Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

ADLİYEDE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Genç avukat için Mersin Adliyesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Çok sayıda avukatın katıldığı törene Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Adalet Komisyonu Başkanı, Mustafa Kahveci ve Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz katıldı. Genç avukatın tabut içerisindeki naaşı adliye içerisine getirildiğinde meslektaşları gözyaşlarına boğuldu. Ayakta durmakta güçlük çeken Anne Naran Tunç’u genç avukatın meslektaşları teselli etmeye çalıştı. Burada kısa bir açıklama yapan Baro Başkanı Yeşilboğaz, “Çok sevdiğimiz Ayşe'mizi ebediyete uğurluyoruz. Sözün bitti yerdeyiz. Ayşe kardeşimiz hayat dolu ve bütün çevresi tarafından sevilen biriydi. Meslekte de ilkeli durmayı başarabilen ve bu mesleği babası gibi layık bir şekilde yapmayı başarabilen ender arkadaşlarımızdan biriydi. Maalesef burada ona son görevimize yapmak üzere toplandık. Ayşe Tunç 14 yıldır Mersin Baromuzda onurlu bir şekilde avukatlık yapıyordu. Meslektaşları onu çok özleyecek, çok arayacak. Bizler için şu anda sözün bittiği yerdeyiz. Tüm camiamıza başsağlığı diliyorum, ailesine sabırlar diliyorum. Umarı bu acıları yaşamayız. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI!
Konuşmaların ardından dualar edildi. Törende Tunç'un yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına hakim olamazken, bazı avukatlar baygınlık geçirdi. Tunç, Muğdat Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Erdemli'de toprağa verildi.
Öte yandan balkondan düştüğü belirtilen Tunç’un intihar etmiş olabileceği üzerinde duran polisin, geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA