KOCAMAZ İYİ PARTİ ROZETİNİ TAKACAK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOCAMAZ İYİ PARTİ ROZETİNİ TAKACAK!


 

Partisi MHP’den istifa eden Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, bugün İYİ Parti rozeti takacağı öne sürüldü.

SONER AYDIN

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine 4 aydan az bir süre kala Mersin’de kazan kaynamaya devam ediyor. 2014’te Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan MHP’li Burhanettin Kocamaz, ikinci döneminde aday gösterilmeyince adeta partiyi bombalayarak istifa etti. 50 yıldır MHP’de siyaset yapan Başkan Kocamaz, Milletvekilleri Olcay Kılavuz ile Baki Şimşek ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı ağır sözlerle eleştirmişti. İstifası sırasında yeni bir yol sinyali veren Başkan Kocamaz’ın ‘yeni yolu’ netleşti. 

AKŞENER’İN HACI BAŞKANI!
İkinci döneminde yerine Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna aday gösterilen Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, aday olacağını sık sık kullandığı ‘hizmete devam’ açıklamalarıyla duyurmuştu. Adı AKP ile de anılan Başkan Kocamaz’ın adresi belli oldu. Başkan Kocamaz’ın İYİ Parti ile anlaştığı bugün meclis grup toplantısında rozet takılacağı öğrenildi. 

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI DUYURDU
Burhanettin Kocamaz’ın İYİ Parti rozetini takacağını İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı da sosyal medya hesabından duyurdu. Kocamaz için Genel Başkan Meral Akşener gibi ‘Hacı Başkanım’ diyen Gençlik Kolları Başkanı, “Hoş geldin Hacı Başkanım, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Burhanettin Kocamazdır. Bugünkü Meclis Grup Toplantımızda Sayın Burhanettin Kocamaz’a Rozet takılarak partimize girişi yapılacak. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayırlı olsun, Hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.

KOCA: ADAYIMIZ BURHANETTİN KOCAMAZ
Başkan Kocamaz’ın İYİ Parti’ye geçişini doğrulayan İl Başkanı Servet Koca şunları söyledi: “Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz Bey, partimizin grup toplantısına katılacak ve kendisine partimizin rozeti takılacak. Büyük ölçüde de İYİ Partinin Büyükşehir adayı olacaka ama biz İYİ Parti olarak iki koldan görüşmeler yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak görüşmeleri yapıyoruz. Diğer yandan da daha önce teklif götürdüğümüz Burhanettin Bey’le adaylık görüşmelerini yapıyoruz. İlk aşamada Burhanettin Bey’in partimize geçişini tamamladık. Grup toplantısından sonra Genel Başkanımız Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir görüşme gerçekleştirecek. Yarın ittifak görüşmeleri olacak. Alt komisyon çalışmalarını tamamladı. Son rötuşlar kaldı. Perşembe günü de ittifak görüşmeleri ve aday netleşecek.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA