MEZİTLİ’DE YÜZME KURSUNA YOĞUN İLGİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’DE YÜZME KURSUNA YOĞUN İLGİ


 

Geçtiğimiz yıl 2 bin kişinin yüzme öğrendiği Mezitli Belediyesi Yüzme Kurslarında bu yıl hedef büyüdü.

Mezitli Belediyesi’nin Atatürk ve Yeni Mahalle’de yer alan eğitim havuzlarında başlattığı yüzme kursları devam ediyor. Yüzme havuzlarında başlatılan eğitimler, kadın yetişkin, çocuk, gruplar şeklinde sürdürülüyor. İki hafta süren kurs boyunca eğitim alan her yaştan yetişkin ve çocuk kursiyerlere 4. etap sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Mezitli Belediyesi’nin eğitim kurumu olan Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nin miniklerinin yanı sıra ileri yaştaki kursiyerlerin birlikte sertifika alması ie ilgin tabloların oluşmasına yol açtı. Aralarında Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Şenol Çavuş’un da yer aldığı yeni yüzücülerin sertifika törenine aileler yoğun ilgi gösterdi.

HERKE YÜZECEK, BİSİKLET ÖĞRENECEK VE ÜRETİME KATILACAK

Törende konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, her alanda Türkiye’ye örnek olmaya devam ettiğini söyledi. Mezitli halkının üç şeyi bilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Öncelikli hedefimiz, Mezitli gibi deniz kentinde yaşayan her vatandaşımıza mutlaka yüzme öğreteceğiz. Geçtiğimiz yıl 2 bin kişiye yüzme öğretmiştik bu yıl bu rakamı 2 bin 500 kişiye çıkarmak itiyoruz. Başka bir hedefimiz de kentimizde yaşayan herkesin bisiklet kullanmasını hedefliyoruz. Gerekirse bu konuda kurlar açacağız. Yaptığımız bisiklet yolarıyla birlikte dağıttığımız bin 350 bisiklet Mezitli’nin bisiklet kenti olmasını sağladı. Üçüncü hedefimiz ise tüm vatandaşlarımızın bir şekilde yönetime katılması gerektiğini hedefliyoruz. Bu nedenle gönüllü evlerini kurduk. Bu nedenle hobi bahçelerini hayata geçirdik. Önümüzdeki günlerde bir de örgü evi açarak çemberi genişletmeye devam edeceğiz. İtiyoruz ki tüm halkımız üretim ve paylaşım içerinde bulunsun. Mutlu Mezitli’yi birlikte kuralım” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA