ANAMURLU GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMURLU GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR


 

Anamur Belediyesi Spor Akademisi bu yazda çocukların uğrak adresi oldu. Açıldığı günden beri farklı alanlarda eğitim ve kurslar veren akademi bu yazda bir çok alanda hizmet veriyor. Anamur Belediyesi Spor Akademisi hizmetleri kapsamına voleybol, basketbol, futbol, tenis, masa tenisi, bale, jimnastik

Yaş aralıklarına göre düzenlenen kurslar yaz başından başlayarak, eylül ayına kadar devam ediyor. Spora olan merakı ile bilinen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, “Biz Anamur Belediyesi olarak her daim gençlerin yanındayız. Bu kapsamda birçok faaliyete imza attık. Anamur Belediye Konservatuarını kurduk, Spor Akademisini açtık. Ve birimlerimiz hizmete başladığı günden itibaren büyük ilgi gördü. Bizim bu hizmetlerde ki asıl amacımız çocukların güzel, verimli bir yaz tatili geçirmesini sağlamak,  sporu sevdirmek ve en önemlisi çağımızın en büyük sorunu olan sosyal medyadan uzak tutup spora yönlendirmek” dedi.

Spor Akademisi kış sezonunda da çeşitli kurslar ile çocukların hizmetinde.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA