YOLUNUZ AÇIK OLSUN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YOLUNUZ AÇIK OLSUN


 

Bu sezon başarılı bir grafik çizerek ligde ve Avrupa’da başarılı maçlar çıkaran Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Avrupa kupasında çeyrek final oynamaya hazırlanıyor.

ALİ ŞANLI

Bir birinden zor rakiplerini eleyerek çeyrek finale kadar yükselen Mersin’in Perileri, bu turu geçmesi halinde final yolunda büyük mesafe almış olacak. Mersin’in, çeyrek finalde karşılaşacağı rakip ise İtalya’nın güçlü takımlarından Reyer Venezıa. Avrupa kupalarında şuana kadar oynadığı 10 maçta sadece 1 mağlubiyet alan İtalyan ekibi ile ilk maç Mersin’de oynanacak. Maç Perşembe günü saat 18.30’da Edip Buran spor salonunda oynanacak.

ZORU BAŞARDI
Kadınlar Euro Cup'ta çeyrek finale kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çeyrek finale geliş süreci ise başarılarla dolu. Kadınlar EuroCup B Grubu'nda Avrupa maçlarına başlayan Mersin Büyükşehir Belediyespor, grupta oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak bir üst tura çıktı. Ardından MBA Moscow ile eşleşen Mersin Büyükşehir Belediye, rakibiyle oynadığı 2 maçı da kazanarak tur atladı. Ardından bir üst turda TTT Riga ile eşleşen turuncu-beyazlı ekip, ilk maçta evinde rakibini 88-70, deplasmanda ise 63-62 mağlup ederek bir üst tura çıkmayı başardı. Çeyrek finale kalma maçında ise Flammes Carolo ile karşılaşan Güney ekibi, evinde rakibini 80-71, deplasmanda ise 86-84 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA