MERSİNLİ KARTTALAR YÜKSEK UÇUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ KARTTALAR YÜKSEK UÇUYOR


 

Türkiye’den 67 ilden ve Kazakistan ile Kırgızistan Beşiktaş futbol okullarının katıldığı turnuvada, minik futbolcular sergiledikleri futbolla, büyük beğeni kazandı.

Mersin Beşiktaş Futbol Okulu’nun minik kartalları, Sömestr tatilinde Antalya’da düzenlenen turnuvada iki birincilik kazanarak, Mersin’e mutlu döndü. Antalya’da geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen turnuvaya Mersin 5 takımla katılırken, Mersin’in dışında Türkiye’den 66 takım turnuvada mücadele etti. Bunun yanında Kazakistan ve Kırgızistan’da bulunan Beşiktaş futbol okulları da turnuvaya yurt dışından katılan takımlardı. Mersin’in minik kartalları turnuvada 2004-2005 ve 2009-2010 doğumlular kategorisinde şampiyon olurken, 2007-2008 doğumlularda ise averajla 4’üncü oldu. 

Beşiktaş Futbol Kulübü alt yapı antrenörlerinin de yakından takip ettiği turnuvada, Mersin ekibinden 5 futbolcu beğenildi. Bu futbolcular önümüzdeki günlerde Beşiktaş alt yapısına gönderilecek. Mersin Beşiktaş Futbol Okulu Genel Koordinatörü Hüseyin Kılavuz Mersin’ de Beşiktaş’a büyük ilgi olduğunu belirterek, “Bu turnuva öncesi Adana’daki Bölge Şampiyonasında da 7. Bölge birincisi olduk. Ve İstanbul’a davet edildik. 14 Nisan’da İstanbul’da Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen turnuvaya katılacağız. Bize çalışmalarımızda büyük destek olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Mersin Beşiktaş Futbol Okulu’nun değişik yaş gurubunda 300’ü aşkın minik futbolcusu bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA