GOL OLUP YAĞDILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GOL OLUP YAĞDILAR


 

Mersin Süper Amatör Ligi’nde son düzlüğe girildi.

Ligin bitmesine 7 hafta kaldı. Lider İçelspor ligin 3. haftasında devraldığı liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadan son düzlüğe girdi. Bu hafta oynanan maçlarda ise gol yağmuru yaşandı. 37 golün atıldığı haftada en farklı galibiyeti Meskispor aldı. Lige veda etmesi kesin gözüyle bakılan Reşadiyespor’u 10-1 yendi.

LİDER KAYIPSIZ GİDİYOR
Lig’de 19 haftada topladığı 55 puanla liderlik koltuğunu sağlama alan İçelspor en yakın takipçisi Meskispor’a da 7 puan fark attı. Lider 19. haftada düşme korkusunu yakından hisseden Akdenizgücü ile karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan İçelspor rakibini 6-0 yenerek haftayı kayıpsız geçti. Lidere farklı mağlup olan Akdenizgücü ise ligde kalma umudunu taze tutmak için haftaya oynayacağı Kanalspor maçını düşünmeye başladı. 14 takımlı ligde Akdenizgücü 12 puanla 12’ci sırada, Tarsus ekibi Kanalspor ise 10 puanla 13’cü sırada yer alıyor.

MESKİ COŞTU
Liderin 7 puan gerisine düşen Meskispor artık tüm hesaplarını lig ikinciliği için yapıyor. Meskispor hafta sonu karşılaştığı Reşediyespor’a gol olup yağdı. 11 gölün çıktığı karşılaşma şuana kadar oynanan maçlar içerisinde en gollü maç olarak akıllarda kaldı. Bölgesel Amatör Ligden gelecek olan rakibini beklemeye başlayan Meskispor rahat çıktığı maçta rakibine 10 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Bir sürpriz olmaz ise lige veda edecek olan Reşadiyespor ise yediği 10 gol ile unutulmazlar arasına girdi.

TOROSLAR HAVLU ATTI
Sezonda ortasında şampiyonluk şansını kaybeden Toroslar Beldiyespor ikincilik şansını da kaybetti. Lig ikincisi Meskispor’un 9 puan gerisine düşen Toroslar ekibi 6 golün atıldığı maçta 1 puan alabildi. Deplasmanda Gülnar Belediyespor ile karşı karşıya gelen Toroslar Belediyespor rakibi 3-3 berabere kaldı. Aldığı bu beraberlikle ikincilik şansını da kaybeden Yeşil Beyazlı ekipte yeni sezon hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor. Yeşil Beyazlıların sil baştan yeni takım kurulması bekleniyor. Gülnar Belediyespor ise 3-3 berabere kalınan maçtan sonra hakeme sitem ederek kaçan galibiyete yanıyor. Gülnar ekibi Toroslar Belediyespor maçında alınan 1 puan ile tehlikeli bölgeden bir adım daha uzaklaşarak rahat bir nefes aldı.

PUANLAR PAYLAŞILDI
Tehlikeli bölgede yer alan K.Milliyespor Erdemli Belediyespor’a konuk oldu. Her iki takımın da kontrollü oynadığı karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Alınan bir puan Erdemli Belediyespor için bir anlam ifade etmezken K.Milliyespor için hayati önem taşıdı. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen K.Milliyespor iyi bir  oyun sergilediği karşılaşmada rakibinden fazla gol atamayınca 1 puan ile yetinmek zorunda kaldı.

KANAL TIKANDI
Tarsus temsilcisi Kanalspor lige veda etmemek için çıktığı maçta Mersin Yolspor ile 2-2 berabere kaldı. Ligde 13’cü sırada bulunan Kanalspor suni çim sahada Yolspor ile başa baş oynadığı maçta 1 puana razı oldu. Girdiği gol pozisyonları kadar rakibine gol pozisyonu veren Tarsus ekibi sahadan 2-2’lik sonuçla ayrıldı. Umudunu diğer haftaya taşıyan Kanalspor hafta sonu sahasında Akdenizgücü ile olmak ya da olmamak maçına çıkacak.

ORMAN ATEŞLE OYNUYOR
Düşme korkusunu yakından hisseden takımlardan bir başka takım ise Mersin Ormanspor. 15 puan ile 10’cu sırada yer alan Ormanspor 3 puan için çıktı karşılaşmada Anamur Muzspor ile 2-2 berabere kaldı. Ummadığı puan kaybı yaşayan Ormanspor bu hafta oynayacağı Toroslar Belediyespor maçında mutlak galibiyet bekliyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA