CHP’LİLERDEN ÖZCAN’A DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’LİLERDEN ÖZCAN’A DESTEK


 

CHP Mersin il başkanlığı, önceki gün silahlı saldırıya uğrayan Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Macit Özcan’ı ziyaret etti.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de bir grup arkadaşıyla restoranda yemek yedikten sonra saat 22.00 sıralarında otomobiliyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğrayan Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Macit Özcan’a destek ziyaretleri sürüyor. Kentte birçok kesimden destek alan Özcan’ı CHP Mersin il başkanlığı da ziyaret etti. Ziyarette, İl Başkan Vekili Oğuzhan Karayiğit, İl Sekreteri Sedat Özkan ve İl Başkan Yardımcısı Hakkı Işık ve çok sayıda partili hazır bulundu. Ziyaretin ardından il başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Macit Özcan’a yapılan silahlı saldırıyı lanetliyoruz. Saldırıyı gerçekleştirenlerin ve azmettiricilerin bir an önce adalete teslim edileceği inancıyla sayın başkanımıza il örgütümüz adına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” ifadelerine yer verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA