Mersin’de 500 bekçi alınacak! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de 500 bekçi alınacak!


 

Mersin sınırları içinde görevlendirilmek üzere 500 çarşı ve mahalle bekçisi alınacak.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde Mersin’de 500 çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu tahsis edilerek, alım sürecinin başlatıldı. Buna göre, Türk vatandaşı ve erkek olanlar, en az lise veya dengi okul mezunu, askerlik ödevini bitirmiş ve 30 yaşından gün almayanlar, görevini yapmaya engel olabilecek bir hastalık veya engeli bulunmadığını sağlık kurulu tarafından verilmiş raporla belgeleyenler, yüz kızartıcı suçu bulunmayanlar, kamu haklarından mahrum olmayanlar, Mersin il sınırları içerisinde en az 1 yıldır ikamet edenler, en az 167 santimetre boyunda olanlar ve beden kitle endeksi 18-27 arasında bulunanlar, çarşı ve mahalle bekçiliği için başvuru yapabilecek.

Adaylar, sözlü ve yazılı sınava tabi tutulacak. Sözlü sınav 11-15 Aralık 2017'de yazılı sınav ise 23 Aralık 2017 tarihinde yapılacak. Yazılı sınavda en yüksek puan alanlardan başlamak üzere, sınavda başarı gösterenlerin isimleri ile puanlarını içeren liste hazırlanacak.Bekçiliğe girmeye elverişli olduğu anlaşılanlar aday memur olarak atanacak. Bekçilerden; 110’u Toroslar’da, 110’u Akdeniz’de, 100’ü Yenişehir’de, 80’i Mezitli’de ve 100’ü Tarsus’ta görevlendirilecek. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA