Soroptimist Kulübü’nden Cumhuriyet Balosu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Soroptimist Kulübü’nden Cumhuriyet Balosu


 

İçel Soroptimist Kulübü, Cumhuriyetin 94. kuruluş yılını Mersin Hilton Oteli’nde düzenlediği “Cumhuriyet Balosu” ile kutladı. Geceye; Mersin Milletvekilleri Dr. Hüseyin Çamak, Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ADD Mersin Şube Başkanı Sacide Uluğ, ÇYDD Mersin Şube Başkanı Maryet Tanlı, Yeni Kuşak Köy Enstitüsü Mersin Şube Başkanı Serdar Erkan, ünlü yazar İpek Ongun ve çok sayıda Mersinli katılım sağladı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İçel Soroptimist Kulübü Başkanı Sevinç Şanlı, “Kentin  görmüş geçirmiş yaşlılarıyla ne zaman karşılaşsanız çocukluklarının, gençliklerinin Cumhuriyet Balolarını kıvançla ama özlemle anlatırlar. Özledikleri sadece gençlikleri değil, Cumhuriyeti sonsuz ve sorunsuz yaşayacaklarına ilişkin güvenleridir. Aydın kadınların kurduğu ve devam ettirdiği İçel Soroptimist Kulübü; 49 yıllık geçmişinden aldığımız sorumluluğun bilinciyle ve 70 yıldır Türkiye'de var olan teşkilatımızın gücü ile biz de bugün, gerçekte içinde yaşadığımız koşullar ne olursa olsun, Cumhuriyeti kuranlara saygımızı ve bağlılığımızı göstermek, o günlere bir selamımızı göndermek ve Cumhuriyet kazanımlarından vazgeçmeme konusunda kararlılığımızı birbirimize hatırlatmak için buradayız. Umudumuz hiç bitmesin güzel ülkemizde. Karanlıkta olan, gölgede kalan tüm güzellikleri ülkemize ve Cumhuriyet'e olan inancını kaybetmeyenler aydınlığa taşıyacaklar. Cumhuriyet Devrimi'nin en önemli parçalarından birisi de Kültür Devrim idi. O devrimin çocukları, bugün bizim için buradalar. Bu akşam yanımızda olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Varlığınız bize güç veriyor. Katılımınız için kulübümüz yönetim kurulu ve şahsım adına çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

baloda, solist sanatçılar Bengi İspir Özdülger, Gülden Vurandemir, Volkan Şen, Ziya Humar, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Bale sanatçılarının zeybek oynadığı ve bayrak açtığı koregrafi ise izleyenleri kendisine hayran bıraktı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA