Neden milli oyuncusu yok? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Neden milli oyuncusu yok?


 

Her yıl büyük bütçelerle sezona başlayan Mersin BŞB Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’ndan son seçmelerde de milli takıma sporcu çağrılmaması tepkilere neden oldu!

ALİ ŞANLI

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki uzun yıllardır büyük bütçelerle desteklenerek faaliyetlerini sürdüren Kadın Basketbol Takımı’nın sportif başarısı inişli çıkışlı başarı grafiği ile eleştirilirken, milli takıma oyuncu gönderememesi de ayrı bir eleştiri konusu oldu.

Bilyoner.com Kadın Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden 14 takımdan bir çoğu milli takıma sporcu gönderirken, Mersin’i temsil eden BŞB Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ve Çukurova Basketbol Takımı’ndan hiç oyuncu alınmaması tartışmaları da beraberinde getirdi. 

Özellikle Mersin BŞB Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’na yönelik eleştiriler daha da ön plana çıktı. Zira Büyükşehir Belediyesi’nin dev bütçelerle destek verdiği ve büyük beklentiler içerisinde olunmasına rağmen istenilen başarıyı yakalamayan kulüp, takım mühendisliğinin doğru yapılmaması ile eleştirildi.

Bu yılda kadrosuna büyük paralar harcayarak dev isimler katarak neredeyse yeniden yapılanan Mersin BŞB Kadın Basketbol Takımı’nın buna rağmen Avrupa’da yakalamış olduğu başarıyı ligde yakalamaması da tartışmaları güçlendirdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA