Kan kaybı sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kan kaybı sürüyor


 

3. Lig 3. Grupta haftanın zirve açısından önemli maçları arasında yer alan Tarsus İdman Yurdu, Çorum Belediyespor mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Verilen ve verilmeyen penaltısı ile büyük tartışmaların yaşandığı maçın tek golleri son bölümde gelirken, Tarsus’tan Yasin 90+’da gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Şehir Stadı’nda oynanan maça, diğer maçlara oranla Tarsus taraftarı daha az ilgi gösterdi. Tarsus’un galibiyet alamama serisi ise dört maça çıktı!

Maçın öyksü

İki takımında istekli şekilde oynadıkları maç, penaltıyla başladı…

2. dakikada gelişen konuk Çorum atağında Tarsus defansının arkasına sarkan Salim, kaleci Anıl tarafından düşürülünce, hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Abuzer’in vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü.

27. dakikada Tarsus gole yaklaştı. Bu dakikada ceza sahası dışında topla buluşan İbrahim Hırçın’ın sert vuruşunu, Çorum Belediyespor kalecisi Ramazan iki hamlede kontrol etti.

İlk yarı başladığı gibi bittigolsüz sona erdi… 0-0.

Mücadelenin ikinci yarısında rakibine oranla daha organize ataklar geliştiren Tarsus, özellikle kanat organizasyonlarıyla rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirdi.

Maçın en kritik anı ise 80. dakikada yaşandı. Bu dakikada sol kanattan Çorum ceza sahasına girdi ve topa sert şekilde vurdu. Kaleci Ramazan’dan dönen top yaşanan karombelde yine Samet’in önünde kaldı. Kaleci Ramazan’ın arkadan müdahalesinde Samet yerde kalınca, Tarsus İdmanyurdu oyuncuları penaltı beklerken, hakem maçı devam ettirince bir anda ortam gerildi.

Bu pozisyonun tartışmaları yaşanırken 85. dakikada ani gelişen Çorum atağında, Tarsus ceza sahası önünde topla buluşan Abuzer Gaffar, şık bir vuruşla topu köşeden filelerle buluşturarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Yenik duruma düşmesine rağmen Tarsus mücadeleyi bırakmadı. 90+1’de Tarsus köşe atışı kazandı. Kullanılan köşe atışı sonrasında Çorum kalesi önünde yaşanan karambolde topu önünde bulan Ali Sinan, topu filelere göndererek, skor tabelasını tekrar eşitledi… 1-1

90+4. dakikada Tarsus’tan Yasin, gördüğü ikinci sarı ve ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.Tarsus İdman Yurdu evinde kaybettiği 2 puan ile zirve yarışında büyük yara aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA