Hafta içi mesaisi başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hafta içi mesaisi başlıyor


 

Mersin Süper Amatör’de 3’cü hafta başlıyor. Kıran kırana geçmesi beklenen karşılaşmalarda şampiyon adayları 3 puan için sahaya çıkacak.

ALİ ŞANLI

İlk iki hafta şampiyonluğa oynayan İçelspor, Meskispor ve Toroslar Belediyespor’un puan kaybettiği ligde hafta içi mesaisinde şampiyon adayları 3 puan için sahaya çıkacak. İlk 2 haftada 2’de 2 yaparak Liderlik koltuğuna oturan Ligin sürpriz ekibi Yenişehirspor Yolspor’a konuk olacak karşılaşma Perşembe günü saat 18.00’da Suni Çimde oynanacak.

Şampiyonluğun güçlü adaylarından Toroslar Belediyespor, Akdenizgücü ile karşı karşıya gelecek. İlk 2 haftada kötü bir performans gösteren Toroslar ekibi  3 puanı güzel futbol ile almak istiyor.Bu karşılaşma Çarşamba günü saat 18.00’da Suni Çim sahasında oynanacak.2 haftada sergilediği futbol ve oyuncu kalitesi ile dikkatleri çeken İçelspor ise Tarsus deplasmanın da Kanalspor ile 3 puan mücadelesi verecek. Maç Çarşamba günü saat 15.00’da Tarsus’ta oynanacak.

Her sezon büyük bütçeler ile takım kuran Meskispor K. Milliye ile 3 Ocak sahasında karşı karşıya gelecek.Bu karşılaşama Perşembe günü saat 15.00’da oynanacak. Ligin bir başka güçlü ekibi Erdemli Belediyespor konuğu Gülnarspor olacak bu karşılaşma ise Çarşamba günü saat 15.00’da Erdemli’de oynanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA