Yöneticilik ayarı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yöneticilik ayarı!


 

AKP Yenişehir İlçe Örgütü’nün 4. Olağan Kongre toplantısında kouşan AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan, “Yöneticilik sadece kağıt üzerinde olmaz. Yöneticilik ev ev, kapı kapı, sokak sokak gezerek olur” diyerek Yenişehir ilçe yöneticilerine tepki gösterdi.

Mehmet Nabi Batuk

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Yenişehir İlçe Örgütü’nün 4. Olağan Kongresi tamamlandı. Kongre’ye Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın yanı sıra birçok AKP Genel Merkez, İl ve İlçe yöneticisi ve partililer katıldı. Divan başkanı ve üyelerinin seçilmesinin ardından konuşma yapan AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan, AKP Yenişehir İlçe Örgütü’nün 4. Olağan Kongre’sinde yaptığı konuşmada İlçe yöneticilerine yaptığı uyarıda “Yöneticilik sadece kağıt üzerinde olmaz. Yöneticilik ev ev, kapı kapı, sokak sokak gezerek olur. Bu bağlamda özellikle ilçe başkanımın başkanlığını alması ile birlikte yönetimin çalışmalarını takip edecek. Kaldı ki 2019 yılı geçekten de bizim için çok ama çok önemlidir. En başta yerel daha sonra da genelde seçimlere gideceğiz. Bu bağlamda daha önceden Yenişehir teşkilatlarımızda görev yapmış, ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle bir araya gelmemiz lazım. Onlarla el ele ve omuz omuza vermemiz lazım” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA