Mersinli Periler iyi başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli Periler iyi başladı


 

TKBL Federasyon Kupası’nda Mersin BŞB Gelişim, Mersin Basketbol ve Mersin Üniversitesi turnuvaya kazanarak başladı.

ALİ ŞANLI

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası’nda karşılaşmalar Antalya'da başladı. Antalya Atatürk Spor Salonu, Antalya Spor Salonu ve Kepez Turgut Özal Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda; İlk gün A Grubu’nda Edirnespor Basketbol, Fenerbahçe Gelişim, Kastamonu Basketbol, Mersin BŞB Gelişim, Urla Belediyesi ve Yalova VIP takımları mücadele etti.

B Grubu’nda Çankaya Üniversitesi, İstanbulgücü, İzmit Belediyespor, Mersin Basketbol, Mersin Üniversitesi ve Tosyalı TOYO OGSK, C Grubu’nda ise Bayraklı Belediye, Bursa BŞB, Edremit Belediyesi Gürespor, Elazığ İl Özel İdare, Kırçiçeği Bodrum Basketbol ve Orduspor takımları karşı karşıya geldi.

Karşılaşmalarda; Mersin BŞB Gelişim Edirnespor Basketbol Takımı’nı 82- 52 geçmeyi bildi.

B Gurubunda da, Mersin Üniversitesi İstanbulgücü’nü 64-52 yendi. Mersin Üniversitesi maçın ilk yarısını 30-28 önde geçti. Son çeyrekte rakibine sadece dört sayı şansı veren Mersin Üniversitesi maçtan farklı ayrıldı. Mersin Üniversitesi’nde Pınar Turan 18 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Ariel Butts 9 sayı, 22 ribaund ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler olurken İstanbulgücü SK’da ise Breanna Brock 24 sayı, 23 ribaund ile takımın tüm yükünü üstlenen isim oldu.

Ve son olarak Mersin Basketbol Kadın Takımı ise Çankaya Üniversitesi’ni 63-46 yendi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA