Çimsa, sektöre yön verenleri bir araya getirerek, yapı kimyasalları sektörüne ışık tutuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çimsa, sektöre yön verenleri bir araya getirerek, yapı kimyasalları sektörüne ışık tutuyor


 

Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu: “Mersin’deki Ar-Ge Merkezimiz Formulhane, tam bir inovasyon üssü olarak faaliyet gösteriyor ve yapı kimyasalları sektörüne yön veren ürünler geliştirerek dünyada da topluluğumuzu başarıyla temsil ediyor” dedi.

Yapı malzemeleri sektörünün global oyuncusu, Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, iş ortaklarıyla birlikte sektörün geleceğine ışık tutan trendleri ve dinamikleri değerlendirdiği 3. Yapı Kimyasalları Semineri’ni 21 Eylül’de Sakıp Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirdi. Yüksek katılımla gerçekleşen seminerde, yapı kimyasalları sektöründeki inovatif uygulamalar ve teknik gelişmeler hakkında bilgi verildi.

Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Mehmet Hacikamiloğlu, seminer açılışında yaptığı konuşmada, “Biz, Sabancı Grubu olarak 2000’li yılların başından itibaren teknoloji ve inovasyon konularını odağımıza aldık. Ekonomik, toplumsal ve çevresel değer yaratma misyonuyla hareket ederken; inovasyon ve sürdürülebilirlik gibi alanlara düzenli olarak yatırım yaptık. Çimsa, bu açıdan birçok ilke imza atan, sektör tredlerine öncülük eden bir Sabancı Holding iştirakidir. Mersin’deki Formülhane, çimento sektörünün onaylı ilk Ar-Ge Merkezi olarak, tam bir inovasyon üssü olarak faaliyet gösteriyor ve yapı kimyasalları sektörüne yön veren ürünler geliştirerek dünyada da topluluğumuzu başarıyla temsil ediyor.

Çimsa olarak, ülkemiz çimento sektörünün gelişimine öncülük ediyor; yenilikçi ürün ve hizmet kapasitemiz ile yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu yaklaşımımız ile sadece Türkiye’de değil aynı zamanda tüm dünyada Türkiye çimento sektörünü gururla temsil ediyoruz. Sürdürülebilirlik anlayışımız ise Çimsa’yı Formülün Adı yapıyor. Bizler çalışmalarımızla, toplumumuza, çevremize ve ülkemize değer yaratmak vizyonuyla hareket ediyoruz. “ şeklinde konuştu.

 

“TÜM İŞ SÜREÇLERİMİZDE BİZE IŞIK TUTAN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ANLAYIŞIMIZ, ÇİMSA’YI FORMÜLÜN ADI YAPIYOR”

Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay yaptığı konuşmada Türkiye çimento sektörünün global bir oyuncusu olarak inovasyona yaptıkları yatırımlara ve çimento sektörüne öncülük eden yenilikçi uygulamalara değinerek, “2000 yılında kurulan ve bu yıl Mart ayında T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescillenen, Türkiye çimento sektöründeki yegâne Ar-Ge Merkezi Formülhane, inovasyon üssü olarak bize Formülün Adı çatısı altında çeşitli özellikte çimentolar sunuyor.

Formülün Adı aslında yenilikçi ve ihtiyaca özel ürünler olarak genişleyen ürün portföyümüzdür. Yenilikçi çözümlerimizin sizin ürünlerinize sağladığı performans ve sizin müşteride yarattığınız değer bizim asıl hedefimizdir” dedi.

Formülhane’de sektöründe ve son kullanıcıda fark yaratacak yeni ürün geliştirme programları hazırladıklarını sözlerine ekleyen Özhatay, “Yurt içi ve yurt dışında Çimsa ürünlerini kullanan müşterilerimize hem laboratuvar desteği veriyor hem bizzat işletmelerine giderek müşterilerimizin üretimlerini geliştirmelerine destek oluyoruz. Bu çalışmalarımızla, pazarın gelişimi için katma değer yaratıyoruz. Yarattığımız bu değeri zenginleştirmenin yanı sıra, bugün 65’ten fazla ülkeye ihracat yapan bir şirket olarak ürünlerimiz dünyanın dört bir yanında, geleceğin inşasında kullanılırken; merkezimizin tescillenmesini rekabet gücümüzü artırmak adına çok değerli buluyorum” şeklinde konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA