Keçi inadına gerek yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Keçi inadına gerek yok!


 

Mersin İdman Yurdu deplasmanda Keçiörengücü’ne 0 – 8 gibi tarihi bir skorla mağlup oldu. Bu tarihi yenilgi MİY yönetimine yönelik istifa çağrılarını güçlendirdi.

Mersin İdman Yurdu TFF 2. Lig’in 4. Hafta karşılaşmasında Mersin İdman Yurdu- İstanbul Temsilcisi Keçiörengücü’ne konuk oldu. 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle oynayan Keçiörengücü, henüz puanı bulunmayan ligde en çok gol yiyen, en az gol atan Mersin İdman Yurdu'nu ağırladı. Maç, tarihe geçebilecek bir skor olan 8-0'la bitti. Karşılaşmanın ardından Mersin İdman Yurdu’da teknik adam Koray Palaz istifa etti.

Maçın ilk golü 4. dakikada penaltıdan İlyas Kubilay Yavuz'la geldi. Keçiörengücü, Okan Baydemir, Ahmet Güven ve Umut Pusat'la 3 gol daha buldu ve mücadelenin ilk yarısı ev sahibinin 4-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Keçiörengücü, 2. yarıda da Umut Pusat, İlyas Kubilay Yavuz, Rıdvan Koçak ve Uğur Albayrak'la 4 gol daha bularak maçı 8-0 kazanarak puanını 10'a yükseltti. Mersin İdman Yurdu ise 4. maçında da puanla tanışamadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA