Ali ŞANLI | Böyle gitmez | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 28.08.2023  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Böyle gitmez

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. 2'inci ligde ilk maçına çıktı. Bursa'da oynana karşılaşmada her iki takımda maça sorunları ile çıktı. Bursa temsilcisi transfer yasağı ve seyirci yasağı gölgesinde ligin ilk maçını derme çatma bir sahada oynadı. İlk defa taraftarının huzuruna çıkan Bursa ekibi alt yapı oyuncuları ile sahaya çıktı.

Mersin İdman Yurdu ise başkanın istifa etmesi ile bir belirsizliğin içine girdi. Elle tutulur transfer yapamayan, geçen yıldan bir çok oyuncusunu kaybeden MİY ligin ilk maçında hazır bir görüntü çizmediği gibi ileriye dönük iyi bir sinyalde vermedi. Ne defan ta ne de ön tarafta yetenekli oyuncusu olmayan Kırmızı Lacivertlilerde takıma takviye yapılmaz ise puan farkı ile lige veda edebilir.

Başkan Saltık biran önce net karar vermeli gidip gelmekle takıma en büyük zararı kendi veriyor. Başkanın ligin başlamasına sayılı günler kala istifa kararı  bana göre çok yanlıştı. Bu kararı aylar önce almış olsa belki bir çözüm üretilirdi. Her katıldığı programda  Mersin İdman Yurdu Mersin'lilerin takımı demek yeterli olmuyor.

Dediğim gibi başkan net olacak ya takımına sahip çıkacak ya da takımın önünü açacak. Bir çok belirsizlik olması kulübe zarar verir ve dedikodu mekanizması devreye girer. Umarım önce Saltık sonra da Kenti yönetenler sağduyulu davranır ve transfer dönemi bitmeden takıma takviye yaparlar.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA