Ali ŞANLI | Yine hüsran olmasın | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 24.01.2023  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Yine hüsran olmasın

Mersin sporu salon sporlarında geçmişte hep söz sahibi olmuştur. Özellikle Çukurova takımı erkeklerde uzun yıllar üst ligde oynayarak adını altın harflerle yazdırmıştır. Bu günler de ise Çukurova Kadın Basketbol takımı daha çok sezon başı transferler ve verdikleri sözlerle anılıyor. Birkaç sezondur 3 kupa hedefi ile yola çıkılsa da maalesef sezon hüsranla bitiyor.
Bu sezonda 3 kupa hedefi ile yola çıkıldı. Ama sergilenen oyun, kentten kopuk olmaları, sürekli hoca değişimi Çukurova ekibini hep hedefinden çıkarttı. Sezon başı yapılan transferler için konuşulanlara bakıldığında sürekli ligin Barcelona’sı oldu iddialarını duyarız. Fakat bunun sahaya yansıması pek de öyle olmuyor sanki. Hani derler ya silah çıktı mertlik bozuldu, iddia çıktı spor bozuldu. Neden bunu söylüyorum derseniz. Bizim memlekette çok yaygın bir kanı vardır. Güçlü bir takım kaybettiğinde mutlaka altında bir şey aranır. Kimse o günkü oyuncuların durumuna bakmaz, kulüpte ki iniş çıkışa bakmaz, güçlü takım kaybediyorsa kesin bir şey vardır. Ya da son dönemlerin meşhur sözü dile gelir. Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey olmuştur.
Sırf bu dedikoduların kesilmesi ya da hiç olmaması için güçlü takımların zayıf rakiplere kaybetmemesi gerekiyor. Tabi ki sporda mağlup olmak var, bazen topun canı kaleye ve ya potaya girmek istemez. Ama dediğim gibi iddia çıktı çıkalı insanlarda bu algı oluşuyor. Umarım Mersin ekipleri insanlara malzeme vermemek için daha dikkatli olur.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA