Ali ŞANLI | BAL bu kadar ilgi görmedi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 30.09.2022  E-Mail : alisanli@hotmail.com


BAL bu kadar ilgi görmedi

Süper Amatör Lig beklediğimiz gibi hızlı bir giriş yaptı. Bölgesel Amatör Ligden daha çok ilgi çeken Süper Amatör Ligi sezon boyunca bu tempoda gitmesi bekleniyor. Ligin ilk haftasında 40 civarında golün atılması ligin nasıl geçeceği, zirveye oynayacak takımların ne kadar iddialı olduğunu bize az da olsa bilgi verdi. Ligin yeni ekibi Limonspor beklenildiği gibi lige gösterişli bir giriş yaptı. İlk hafta Tarsus’ta Tarsusspor’u 6-0 gibi flaş bie skorla geçerek gövde gösterisi yapmıştı.

Derin ve güçlü kadro kuran Erdemli takımı B grubunda oynayacağı bir çok maçın gollü geçmesi bekleniyor. Büyük hata yapmaz ise kulüp Play-off’lar da da bir çok maçta favori olarak çıkabilir. Bu sezon dediğim gibi ligin çekişmeli geçmesini bekliyorum. Alt tarafta üst tarafta son haftaya kadar büyük kopmalar olmayacak gibi görünüyor.

Bölgesel Amatör Ligden gelen ekipler Mersin 33 FK, Erdemli Belediyespor ve İdman Yurdu 1925 büyük transferler yapmadan ilk defa sezon bir giriş yaptılar. Bir çok takım gibi play-off’a kalmaları halinde ona göre kadrolarına takviye yapacaklar. Bu da gösteriyor ki play-off maçları bir çok şeye gebe olacak. Biz futbol severlere de bir birinden güzel maçaları izlemek düşecek.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA