Ali ŞANLI | İşimiz çok zor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 22.09.2022  E-Mail : alisanli@hotmail.com


İşimiz çok zor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Mersin ekipleri Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor sezon öncesi hazırlıklarını yaptı. Silifke ve Anamur temsilcileri Afyon’da hazırlanırken Homurlu Mersin’de kalarak çalışmalarını sürdürdü. 3 ekibinde yaptığı transferlere bakılacak olursa Anamur ve Silifke denk bir kadro kurmuş gibi görünüyor.

Her iki ekipte sezona şampiyonluk umudu ile başlayacak. Ama ortada bir Adana FK gerçeği var. Geçen sezon ligin sonlarına doğru lider Silifke Belediyespor’u geçerek play-off oynamaya hak kazanmıştı. Gelen bilgilere bakılacak olursa bu sezonda güçlü bir kadro kuran Adana FK şampiyonluk için en güçlü aday olarak öne çıkıyor.

Ligde ki son Mersin temsilcisi Homurlu 1951 Spor küçük bütçe ve dar bir kadro ile mücadele edecek gibi görünüyor. Takımın başında tecrübeli teknik adam Serhat Hazımoğlu ile fark yaratmaya çalışacak olan Homurlu transferde arayış içinde. BAL’da 13’ncü sezon oynanacak. Bugüne kadar sadece eski adı İçel İdman Yurdu şimdi ki Mersin İdman Yurdu 3’ncü lige çıkmayı başardı.

Takımların bir biri ile çekişmesine bakılacak olursa uzun süre bu ligde üst lige takım çıkacağını düşünmüyorum. Kısır çekişmeler, bir birlerine çelme takmalar olduğu sürece bu Kentten başka takımın üst lige çıkma şansı bulunmuyor.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA