Ali ŞANLI | Zamanı geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 3.08.2022  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Zamanı geldi

Profesyonel ligde oynayan takımlarımız yaz transferini büyük ölçüde tamamladı. 2'nci ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nun aldığı oyuncularla zirveyi zorlayacağı düşünülüyor. Bence de buna çok ihtiyacı var. Yıllardır alt liglerde olan Tarsus ekibi artık ciddi bir hamle yapmalı. Hiç TFF 1'nci liginde oynamamış olması zaten başlı başına olay.

Şeytanın bacağını bir şekilde kırmalı ve bu sezon üst lige çıkabilmek için şartları zorlamalı diye düşünüyorum.  Sosyal medya bakıldığında taraftar dünden hazır ve inanmış görünüyor. Doğru transferler ve iyi bir yönetim ile bu sezon şampiyonluk hasretine son verebilir bence.

 

İçel İdman Yurdu ise biraz daha ağırdan alıyor gibi. Transferde hata yapmamak için sessiz ve sakin ilerleyen İçel İdman Yurdu, Kızılcahamam kampını tamamlayarak 3 gün izin yapacak. 3 günün izinin ardından Bolu'ya geçecek olan ekip burada daha çok hazırlık maçı yapacak. Ve maçlara göre eksik bölgelere takviye yapılacağı konuşuluyor. Onlarda üst lige çıkmayı istiyor. Ama futbolda istemek yetmiyor maalesef. Doğruları yapmak ve az hata yapmak gerekiyor. Umarım her iki ekipte bu sezon amaçlarına ulaşır.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA