Volkan TOSLAK | YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Volkan TOSLAK

Tarih : 19.05.2022  E-Mail : Email


YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR...

Yıllar sonra kendimize geldik...

Bu kentin "Spor kenti" olduğu da Orduspor maçında bir kez daha hafızalarımızı tazelememize, o heyecanı yaşamamıza neden oldu.

Önce ki yazımda da ""Tarih tekerrürden ibarettir" demiştim.

Biz bu senaryoyu 2014 yılında bir kez daha yaşamıştık.  Orduspor 1967 takımını çok rahat geçeceğimizi söylemiştim. 25 bin taraftarın bir araya geldiği bu organizasyonda 3 - 0 gibi net bir skorla İçel İdman Yurdu adını ‘Final’e yazdırdı.

Artık geriye tek bir maç kaldı. Final maçında rakip Fethiyespor. Grubun en iyi takımlarından birisi. Ne olursa olsun şehir takımı olan İdman Yurdu, binlerce taraftarının da maça akın etmesi ile bu engeli de aşacaktır. Bu kente ‘Şampiyonluk’ yakışır...

Ordupsor maçında yaşanan organizasyon içinde ayrı bir parantez açmak lazım. Yıllardır olmayanı olduran, bu kadar emek harcayan Başkan Metin Saltık, Yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular, en önemlisi de ‘Şeytanlar’ grubuna ve Mersin halkına teşekkür ediyoruz.

Bu şehrin ne kadar başarıya aç olduğunu, spor anlamında başarı olursa neler yapılabileceğini bizlere bir kez daha gösterdi. Umarım o atmosferi gören kenti yöneten insanlarda azda olsa elini artık taşın altına koyar ve bu muhteşem olaya sahip çıkar.

Çünkü bu ‘Memleket’ meselesidir...




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA