Abdulmuheymin SEHO | “AF ÇIKTI” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Abdulmuheymin SEHO

Tarih : 19.01.2022  E-Mail : muheyminseho@gmail.com


“AF ÇIKTI”

2011 yılından beri onlarca af çıktı ve Esed “Suriyelilerin geri dönmesi” gerektiğini belirtip, birlik içinde tekrar yaşamak istediğini söyledi.

Bu söylediklerinden sonra bazı fitneciler ve fırsatçılar, insanlık kelimesini bile anlamamakta olanlar fitne yapmak niyetiyle Esad'ın sözlerini kötü yönde kullandı.

Anlamadığımız şey şu, Suriye henüz savaş halinde. Sadece bu yıl başladığından beri Rusya destekli Esed milisleri İdlib kentinde birkaç katliam yaptı. Bu katliamda çocuklar başta olmak üzere onlarca kişi şehit oldu. Yani Esad ele alamadığı bölgeleri acımasızca Rus işgali ile gündüz gece bombalıyor ve her gün şehitler oluyor.

Aynı zamanda Esad’ın ele aldığı bölgelerde şuan yaşadığı kötü durumlar ve kıtlıktan dolayı babalar, çocuklarını camilerin ve hastanelerin önüne bırakmak zorunda kalıyor çünkü onlara bir ekmek lokması bile yediremiyor.

Ayrıca her yerde ve her şey için kuyruk var. Yani ekmek için saatlerce fırının önünde kuyrukta durmamız lazım. En basit haklarımız ortada yok, kayıp... Ne elektrik, ne su, ne de internet bulması çok zor, Geçen hafta da personellerin maaşlarına yüzde 50 zam yaptı. Ama aynı anda yakıta yüzde 300, ekmeğe yüzde 100 ve temel hayati malzemelere en az yüzde 50 zam yaparak geri çaldı.

Yaptıkları aflar hiçbir şekilde doğru değil ve insanlara tuzak kuruluyor. Adam şimdiye kadar 500 bin kişiyi öldürdü ve hala öldürüyor.. Affı niçin yapacak?

Bu sebepler çok sayıda insana göre ikna edici değil. İkna edici olan ‘geri dönün’ çağrısı, büyük bir TUZAKTIR. Bizden önce çok sayıda kişi geri dönmeye çalıştı ve sınırda alındılar, çoğu ya öldürüldü ya da zindanlarda kayboldu.

Esed'e karşı çıkanlar asla affedilmeyecekler. Ve çıkmış olan bizler… Biz de yaptıklarından dolayı asla onunla yaşayamaz, affedemeyiz.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA