Ali ŞANLI | HİÇ YAKIŞMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 16.10.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


HİÇ YAKIŞMADI

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı öyle bir açıklama yaptı ki Türkiye’nin gündemine oturdu. Burada yaptığı paylaşımını doğru bulmadığım için tekrarlamayacağım. Çünkü bir spor adamına yakışmayacak bir paylaşım yaptı takımın mağlubiyetinden sonra. Sanki takımda forma giyenler kendi istekleri ile gelmişler, bu takımın formasını giymek için birçok takımı elinin tersi ile itmişler gibi davranmış başkan.

Bu futbolcular profesyonel çağırırsınız gelirler bir rakama anlaşırlar ve çıkarlar topunu oynarlar. Siz 1 Liralık oyuncuya 5 Lira verirseniz sahada istediğiniz, beklediğiniz sonuçları alamazsınız. Başkan Kırbıyık unutmamalı 100 Metre koşan birinden Maraton koşmasını beklenemez. İyi futbol iyi futbolcu ile oynanır Başkan. Sonuç olarak Başkanın yaptığı paylaşımı aklı başında hiçbir spor insanı yapmaz. Tek kelime ile futbolculara ayıp ettiğini düşünüyorum.

Peki, bu paylaşımının ardından futbolcular nasıl davranacak bundan sonra. Bunu da hafta sonu oynanacak maçta göreceğiz. Biraz empati duygusu olan, empati duygusu gelişmiş olan kendini futbolcuların yerine koysa sanırım Kenti terk eder. Ha burada Tarsuslu sporseverlerinde davranışı ve duruşu önemli. Yaşanan bu çirkin süreç nasıl kabul görecek, nasıl bir tavır sergileyecekler bunu da göreceğiz.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA