Ali ŞANLI | UYARI OLSUN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 25.09.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


UYARI OLSUN

Mersin Kuvayi Milliyespor’un alt yapısında yetişen oradan Kayserispor’un yolunu tutan Emre Demir’i şuan Dünya konuşuyor. Evet, abartmıyorum şuan Dünyada futbol ile ilgilenen herkes Emre Demir’den söz ediyor. Emre Demir’i 17 yaşın da ki genç yetenek 2 milyon Euro bonservis bedeli + bonuslar karşılığında Barcelona’ya gitti. Demir’in yeni takımında serbest kalma bedeli ise Dünyanın gündemine oturdu. 400 milyon Euro olarak açıklanan serbest kalma bedeli İspanyol ekibinin Emre’ye ne kadar inandığını gösteriyor.

Emre Demir’de ki bu cevheri önce Kayserispor, sonra da Barcelona gördü. Peki, neden Mersin ekipleri bu gibi oyuncuları ellerinde tutamazlar, dışarı kaçmasına en gel olamazlar. Bu oyuncu 9 yaşında iken Mersin İdman Yurdu alıp, Mersin İdman Yurdu’ndan Barcelona’ya gidebilirdi. İşte Mersin futbolunun en büyük sorunu bu Maalesef Mersin futbolunda yer alan bir çok spor adamında vizyon yok.

Hal böyle olunca Mersin İdman Yurdu gibi köklü kulüp kapanır, genç yetenekler şehir dışına çıkar. Bize de Amatör liglerde bir birimizi yemek kalır. Umarım Emre özellikle futbol camiamızın uyanmasına neden olur. Yoksa biz daha çok Amatör liglerde oynar, yeteneklerimizi başka başka takımlarda izleriz. Hep söylerim her insanda yetenek var siz sadece onlara yeteneklerini ortaya çıkaracak fırsatı verin.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA