Ali ŞANLI | SEÇMEYE GEL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 26.07.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


SEÇMEYE GEL

İçel İdman Yurdu bayram öncesi Koray Aydın Stadyumunda alt yapı ve A takım için oyuncu seçmeleri yaptı. 500 civarında genç oyuncu bir umutla seçmelere geldi. Hemen hemen hepsi ayrı ayrı formalarla, şortlarla sahaya çıkmaları, takımları sadece yeleklerle ayırmaları bence ciddiyetten biraz uzak kaldı. Farklı farklı giyilen formalar kadar havanın en sıcak olduğu saatte yapılması, yeterince su olmaması da ayrıca tartışıldı.

Peki, nasıl yapılmalıydı seçmeler diye soracak olursanız aslında çok basit. Seçmelere gelen 500 futbolcu birkaç gün süren ön eleme yapılır, A takım hocasının yardımcıların bir kaçı bu ön eleme maçlarını izler,500 kişilik sayı 20’ye kadar indirir. Seçmelerden gelen 20 kişi alt yapıdaki oyuncularla maç yaptırılmalıydı. Burada hem alt yapıdaki oyuncuların son durumu hem de 500 kişi takip etmek yerine 20 kişi daha rahat takip edilirdi diye düşünüyorum.

Maalesef bu Hatayı birçok kulübümüz yapıyor. Bu yüzdende bu tarz seçmelerde istenilen sonuç elde edilmiyor. Yani dostlar alışverişte görsün oluyor. 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA