Abdulmuheymin SEHO | KUŞATMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Abdulmuheymin SEHO

Tarih : 13.07.2021  E-Mail : muheyminseho@gmail.com


KUŞATMA

 

 

Hayatsız bir Hayat düşünebilir miyiz?

Bu hayat Abluka altındaki bölgelerde yaşandı... Esad Rejiminde bir bölge ya da şehir ele alma sistemi nasıl? Şehri sadece bombalayarak giremez, bombalamak esnasında Boğucu bir kuşatma Dayatıyor, bölgeye elektrik, su ve interneti kesiyor ayrıca herhangi bir yemek ve hayatın gerekli malzemelerin girmesine izin vermezler. Bu olayı çok sayıda Suriyeliler yaşadı.

 

İnsanlar ise Abluka Altındayken çocuklarına yemek bulamayınca, ağaç yapraklarını yiyorlardı, bu durum bazı bölgeler yıllar yaşadı, ayrıca abluka olmasına rağmen de, her yere Rusya ve Esad Rejim tarafından bombalar yağdırılıyor. Abluka altındaki insanlar elektrik su ne olduğunu unuttu, çünkü artık bunlar bir dert değil, büyük derdi çocuklarını nasıl yedirebilip hayatta kalabiliyorlar, Esad Rejimi aylarda insanları kuşattıktan ve yoğun bir şekilde bombaladıktan sonra, Açlık ve bombalama politikasıyla insanlara baskı yaptıktan sonra ve içerideki insanlar pes ettikten sonra, onlara YEŞİL OTOBÜSLER göndererek çıkarıyor.

 

Bu Politika kuşattığı tüm bölgelerle kullandı, ve bu şekilde Esad Rejimi ona karşı bölgeleri ve şehirleri ele alıyor. Ve kuşattığı tüm insanları İdlib’e gönderdi, bu sebeple şimdi İdlib’te çok insanlar var... yani biz kendi isteğimizle çıkmadık mecburen çıkarıldık, çünkü ölümden daha kötü şeyler yapılıyor...




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA