Ali ŞANLI | ŞANSTAN FAZLASI GEREKİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 11.06.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


ŞANSTAN FAZLASI GEREKİYOR

Bölgesel Amatör Lig nihayet başladı. 3 defa ertelenmiş bu ertelenmeler ligde mücadele eden futbolcular ve personel tarafından birçok platformda dile getirilmişti. TFF doğru bir karar vererek ligi bir şekilde başlattı. Bir şekilde diyorum çünkü normalde 260 küsur takım ligde mücadele etmesi gerekirken 108 takım başvuru yaparak oynamayı kabul etti.

108 takımdan ise sadece 4 takım mutlu sona erişecek. Yani sıkıştırılmış bir lig oynanacak. Mersin’de 4 BAL takımı var. Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Meskispor ve İdman Yurdu 1925. Bu takımlar içinde sadece lige İdman Yurdu 1925 takımı katıldı. Diğer takımlar koşullar, üst lige çıkma olasılığı zayıf olduğu için şanslarını normal sezona sakladılar diye düşünüyorum.

İdman Yurdu 1925 ise ilk maçına Nevşehir takımı olan Suvermez takımı lige merhaba dedi. İdman Yurdu 1925 lige kesinlikle şampiyonluk parolası ile başladığını biliyoruz. Ancak ilk maçında sergilediği futbol iyi sinyaller vermemiş. Maçı takip eden arkadaşlardan aldığım bilgilere göre rakip daha iyi bir oyun sergilemiş. Bu kötü futbolları kalıtsal ise şampiyon olma şanları yok denecek kadar az bence.

Çünkü 108 takım içinde sadece 4 takımın üst lige çıkacak olması işleri bir hayli zorlaştırıyor. Bu yüzden futbol şansının yanında iyi futbolda oynamak gerekiyor. Kötü futbol oynayarak sadece birkaç maç kazanılabilinir, iyi futbolla sadece birkaç maç kaybedip şampiyon olma şanını artırılır diye düşünüyorum.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA