Ali ŞANLI | İYİ BAŞLADILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 1.04.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


İYİ BAŞLADILAR

Mersin ekipleri play-off maçlarına başladı. Profesyonel liglerde oynayan ekipler ligde şampiyon olamayınca 2. Hedef olan play-off yolunu tutmuşlardı. Play-off’da ilk başarı yakalayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımı oldu. 1.Lige çıkma başarısı gösteren Mersin Büyükşehir Kadın Voleybol takımı 1. Lige çıkarak büyük bir başarıya imza attı. Üstelik bunu genç ve büyük bölümü Mersin’li gençlerden oluşan sporcularla yapması ayrı bir mutlu etti Kenti.

Play-off oynayan diğer ekip ise Çukurova Basketbol takımı. Maalesef Çukurova Basketbol oynadığı iki karşılaşmada da rakibine boyun eğince erken havlu atmak zorunda kaldı. Umarım kadro bozulmaz ve  yapılacak birkaç takviye ile yeni sezonda daha başarılı oluna bilinir diye düşünüyorum. Play-off maçlarına çıkan 3’ncü takım ise Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol takımı.

Oynadığı iki karşılaşmada 1-1 eşitlik var. İstanbul’da rakibini geçerse adını finale yazdıracak. Kadro yapısına bakıldığında tecrübeli isimlerden oluşuyor. Sanki Büyükşehir Kadın Voleybol takımından sonra Erkek Basketbol takımı da üst lige çıkacak gibi duruyor. Büyükşehir’in Kadın Basketbol takımı ligde zaman zaman kötü sonuçlar alsa da play-off oynayacak gibi. Futbolda İçel İdman Yurdu şuan play-off kapısında. Kısaca Nisan ve Mayıs ayları sıcak geçecek gibi.  




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA