Ali ŞANLI | TUR GÜZEL AMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 20.10.2020  E-Mail : alisanli@hotmail.com


TUR GÜZEL AMA

İçel İdman Yurdu Ziraat Türkiye Kupasında farklı oynuyor. İlk turda Ceyhanspor’u geçen İkinci turda ise Payasspor’u farklı sonuçla geçerek Kupada ciddi olduğunu gösterdi. Aslında Payasspor sahaya yayılışı, sergilediği futbol ile bu takımın ligde bile işinin zor olacağını söyleyebiliriz. Öncelikle öyle bir defans hattı var ki Süper Amatör Ligde bile işleri zor diyebilirim.

İçel İdman yurdu ise ilk yarı farklı ikinci yarı farklı bir görüntü çizdi. İlk yarı coşkulu oynayan,coşkulu oynan oyunun karşılığında 4 gol atarak 3’ncü tura ismini erken yazdırmış oldu. İkinci yarıya attığı 4 golün rahatlığı ile çıkan Kırmızı Lacivertli ekip resmen topu ayağında tutarak zamanın dolmasını bekledi.

 Rahat bir doksan dakika çıkararak 3’ncü turdaki rakibini beklemeye başladı. Evet İçel İdman yurdu Payasspor’u 6-0 gibi farklı skorla geçmesi kimseyi çok fazla yanıltmasın bence. Sonuç olarak zayıf bir rakip karşısında, baskı yemeden, oyunun kontrolünü hiç bırakmayarak rahat bir galibiyet aldı.Asıl İçel İdman Yurdu’nun gücünü Kupanın 3’ncü ayağında ve Ligde üst sıraları hedefleyen takımlar karşısında göreceğiz.  Kazanmak güzel, turu geçmek güzel ama bu yanlış bir algıya ve havaya sokmamalı yoksa telafisi zor olur.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA