Ali ŞANLI | GÖRÜCÜYE ÇIKIYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 18.09.2020  E-Mail : alisanli@hotmail.com


GÖRÜCÜYE ÇIKIYORLAR

Ve gün geldi çattı. Lig bugün resmen başlıyor. Alt Ligler şuan için oynanmayacağı için tüm gözler profesyonel liglerde olacak. Mersin’li futbol severler 2’nci Lig’de olan Tarsus İdman Yurdu ile 3’ncü ligde oynayacak olan İçel İdman Yurdu’ yakın takibe alacak. Her iki ekipte liglerinde şampiyonluğa oynayacak.

2 Milyonluk Kent şuan bulunduğu yeri kesinlikle hak etmiyor. Bana göre en az 1 takımı Süper Lig’de, 1 takımı 1’nci Lig’de ve en az 2 tane de 3’ncü Lig takımı olmalıydı. Maalesef sporun içindekiler günü kurtarmak ve kendilerini düşündükleri için Mersin futbolda uzun zamandır gerilemeye başladı. Umarım geçmişte yapılanlardan şuan futbolun içinde olan ders almışlardır.

Hafta sonu iki Mersin ekibi de Lig’e iyi bir giriş yapmak için galibiyet için sahaya çıkacaklar. Transfer dönemine bakıldığında Tarsus’ta İçel’de kağıt üzerinde iyi transferler yapmış gibi duruyor. İçel İdman Yurdu Osmaniye deplasmanında, Tarsus İdman Yurdu evinde Vanspor karşısında ilk sınavına çıkacak. Her iki ekibe de lig yolunda kazasız, belasız ve bol futbol şansı bir lig diliyorum. Umarım her iki ekipte liglerinde şampiyon olurlar.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA