Ali ŞANLI | AVANTAJI DEĞERLENDİRİN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 14.08.2020  E-Mail : alisanli@hotmail.com


AVANTAJI DEĞERLENDİRİN

Bir sürpriz olmaz ise bu sezon Bölgesel Amatör Ligde 4 takımımız olacak. Sırası ile İdman Yurdu 1925, Meskispor, Silifke Belediyespor ve Erdemli Belediyespor takımları BAL’da mücadele edecek. Dünyayı büyük etkisi altına alan Pandemi sonrası alt liglerde futbol nasıl olur ,takımlar sahaya nasıl çıkar bilinmez ama bir gerçek var biraz dişli ekip kuran sanki şampiyonluğa ulaşması kolay olacak gibi, görünüyor.

Çünkü bir Kentten bir gurupta 4 takım olması büyük avantaj. Bu şu anlama geliyor rakipler şampiyonluğa oynayacak ekipler Mersin’e  4 defa gelmesi anlamı çıkıyor.Buna nereden, nasıl bakarsanız bakın büyük avantaj sağlar Mersin ekiplerine. Umarım ayağımıza gelen kısmeti Ligde oynayacak 4 ekibimizde iyi değerlendirir ve İçel İdman Yurdu’nun ardından 3’ncü lige bir ekip daha çıkartırız.

TFF büyük bir ihtimalle birkaç gün içinde ligin statüsünü de açıklar diye düşünüyorum. Bilim İnsanların söylemlerine bakıldığında salgında ikinci dalga gelme olasılığı varmış. TFF’de eminim bunu düşünerek geçmiş sezonlarda olduğu gibi bu sezonda gurup liderlerine Play-Off oynatmaz şampiyonları direk 3’ncü lige alabilir. Dediğim gibi bu avantajı Mersin ekipleri iyi değrlendirip aralarındaki kısır kavgaya son verirler.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA