Ali ŞANLI | AVANTAJA ÇEVRİLMELİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 3.07.2020  E-Mail : alisanli@hotmail.com


AVANTAJA ÇEVRİLMELİ

Salgın birçok sektörü vurduğu gibi maalesef futbolu da vurmuş gözüküyor. Aslında farklı bir şekilde bakıldığında bu salgın dönemini avantaja dönüştürülebilir diye düşünüyorum. İlk olarak kesinlikle geçmiş yıllarda harcanan paraların artık harcanmayacağını, alt yapıya daha çok önem verileceğini, yerli oyuncuların daha çok ilgi göreceğini umuyorum.

Zaten bunun dışında kolay kolay hiçbir kulüp farklı yöntem izlemez. Umarım başta Mersin ekipleri olmak üzere Türkiye’de birçok kulüp özüne döner ve gereksiz transferlerin yanı sıra yabancı yaşlı oyuncuların son durağı olmak kurtuluruz.

Şuan salgın dönemi Bölgesel Amatör ligde oynayan son haftalara ilk sırada giren takımlara yaramış gözüküyor. Gurupta ilk sırayı alanlar büyük ölçüde direk olarak 3’ncü lige çıkması artık yüksek sesle dile getiriliyor. Umarım bu düşünce TFF yetkilileri tarafından da kabul görür ve artık Mersin’in de profesyonel liglerde bir takımı olur.

Aslında İçel İdman Yurdu’nun üst lige çıkması bana göre büyük bir olay değil. Büyük olay, büyük hamle bana göre tesis sorunun çözülmesidir. 100 Yıllık Mersin İdman Yurdu’nun kapanmasının en büyük nedenlerinden biri tesis sorunuydu. Çünkü Tesisin olmaz ise alt yapıdan oyuncu yetiştiremezsin, oyuncuları bir arada tutamazsın, oyuncular idman saatinin dışında ekstra çalışma ortamı bulmaz. Umarım Mersin İdman Yurdu yönetiminin yapmış olduğu hatayı İçel İdman Yurdu yönetimi yapmaz.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA