İŞKUR Erdemli’de hizmete devam edecek



17 Eylül 2026 Perşembe 17:38

Mersin’de Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) girişimleriyle ilçede 10 yıl önce hizmete açılan İŞKUR Hizmet Merkezi’nin, odaya ait hizmet binasında bedelsiz olarak kullanımına ilişkin 10 yıllık sözleşmesi yenilendi.

Haber Merkezi


Düzenlenen imza törenine İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın, Erdemli Hizmet Merkezi Müdürü İlker Emre Kılıç ile İŞKUR hizmetlerinin 10 yıl önce Erdemli’ye kazandırılması sürecinde başkan yardımcı olan başkanı Mustafa Karagöz ile girişimlerde bulunan o dönem ETSO Başkanı Orhan Sarı, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Tanrıkulu’da katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karagöz, İŞKUR yöneticilerine ilçeye sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, İŞKUR ile oda arasındaki güçlü iş birliğinden ve aynı çatı altında hizmet vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Karagöz, “Erdemli için dün olduğu gibi bugün de çalışmaya, ilçemize kalıcı hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

10 yıl önce atılan adımla ilçeye kazandırılan İŞKUR Hizmet Merkezi, yenilenen sözleşmeyle Erdemli’de vatandaşlara ve iş dünyamsına hizmet vermeye devam edecek.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA