Gemi faciasında Tarsuslu gençten hala haber yok



31 Ağustos 2026 Pazartesi 17:31

KKTC’nin Girne açıklarında Taşucu seferini yapan yolcu gemisinin alabora olmasıyla meydana gelen faciada kayıp yolcuları arama çalışmaları sürerken, kayıplar arasında Tarsuslu 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgür Gönül’ün de bulunduğu öğrenildi.

Haber Merkezi


Tarsus’un Yeşiltepe Mahallesi’nden olduğu belirtilen Özgür Gönül’den, facianın ardından henüz haber alınamadı. Gönül’ün ailesi ve yakınları, gelecek iyi haberi umutla bekliyor. Girne açıklarında meydana gelen faciada en az 8 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yolcunun da kayıp olduğu bildirildi. Arama-kurtarma ekiplerinin deniz ve hava unsurlarıyla çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Faciada hayatını kaybedenlerin bulunması acıyı artırırken, kayıp yakınlarının umutlu bekleyişi sürüyor. Özgür Gönül’ün akıbetine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA