Mersin’in BAL ekipleri S.O.S veriyor



8 Aralık 2025 Pazartesi 18:12

Bölgesel Amatör Lig’de ki (BAL) Mersin temsilcileri Anamur Belediyespor 1-1’lik beraberlikle 1 puan alırken, Mezitli 3-0 yenildi, Erdemli ise haftayı BAY geçirdi.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta 10’uncu haftanın maçları tamamlandı. Mersin’in 3 temsilcisinden Anamur beraberlik ile 1 puan alırken, Mezitli 3-0 yenildi, Erdemli ise haftayı BAY geçirdi.

Son haftalardaki düşüşünü durduramayan Anamur Belediyespor, evinde Adana temsilcisi Çınarlı Gençlik Spor’u ağırladı. Anamur ekibi 1-1 berabere kalarak, bir puana razı oldu.

Kötü gidişatı durduramayan Mezitli 33 Spor, deplasmanda Adana temsilcisi Yaz Sigorta Adalet Gücü Spor ile karşılaştı. YS Adalet Gücü Spor evinde Mezitlispor' u 3-0 yenerek tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Kötü gidişatı durduramayan Mezitli ise küme düşme hattından çıkamadı.

Son 3 haftadır kazanamayan ve geçen hafta Şehitkamil Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Erdemli Belediyespor haftayı Bay olarak geçirdi.

Anamur 12 puanla 9’uncu sırada, Mezitli 33 Spor 11 puan ile 10’uncu sırada ve Erdemli 9 puanla 12’inci sırada yer alıyor. 

Alınan sonuçlar hem üst sıralar hem de düşme hattı açısından dikkat çekici oldu.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA