Mersin mezunu ilk kadın müdür oldu!



4 Temmuz 2025 Cuma 17:34

Ankara HiltonSA, tarihinde ilk kez bir kadın genel müdür tarafından yönetilecek. Mersin Üniversitesi mezunu Ferah Diba Yağan’ın yeni görevi kentte de memnuniyet yarattı.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Ankara’nın köklü otellerinden Ankara HiltonSA, 37 yıllık tarihinde bir ilke imza atarak genel müdürlük görevine, sektördeki başarılı kariyeri ve liderliğiyle tanınan Ferah Diba Yağan’ı atadı. Bu atamayla birlikte Ankara HiltonSA, tarihinde ilk kez bir kadın genel müdür tarafından yönetilecek.

Turizm ve otelcilik sektöründe 20 yıla yakın deneyimi bulunan Yağan, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra, University of London’da Satış ve Pazarlama alanında eğitim aldı. Hilton çatısı altındaki kariyerine 2007 yılında Adana HiltonSA ve Mersin HiltonSA otellerinde satış departmanında başlayan Yağan; ardından Hilton Kayseri’de devam etti. 2009-2019 yılları arasında Hilton İstanbul Bosphorus, Conrad İstanbul Bosphorus ve Hilton ParkSA’da İş Geliştirme departmanı içinde farklı rollerde görev aldı. 2019 yılı itibarıyla Ticari Direktör görevini devralarak üst düzey yöneticilik görevini başarıyla sürdürdü.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA