Silifke’de Avcıbay dönemi sona erdi



3 Ocak 2025 Cuma 17:13

Kırmızı Lacivertli ekipte iyi bir sezon geçiren Teknik Direktör İlker Avcıbay ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı.

YUSUFCAN GÜDÜK

3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor’da Teknik Direktör İlker Avcıbay ve teknik ekibi ile yollar ayrıldı.

Silifke ekibinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘Teknik direktörümüz İlker Avcıbay ve ekibi ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze katkılarından dolayı Avcıbay ve ekibine teşekkür eder, kalan kariyerlerinde başarılar dileriz’ ifadeleri kullanıldı.

Teknik Direktör İlker Avcıbay ise yaptığı açıklamada; “Haziran ayından bugüne kadar geçen 7 aylık süre boyunca birlikte çalıştığımız yönetim kurulu üyelerine, çok değerli futbolcularıma, destek ekibimize, tesis çalışanlarımıza ve tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler.” dedi.

Ligde iyi bir sezon geçiren Silifke ekibinde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. 3 ligde mücadele eden Silifke ekibi 26 puan ile 5. sırada yer alırken en yakın rakibi ile arasındaki 2 puanlık farkı koruyarak devre arasına girmişti. Zirve yarışından kopmadan iyi bir mücadele gösteren Teknik Direktör İlker Avcıbay oynadığı 15 maçta 7 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken 27 gol atıp kalesinde 15 gol yiyerek iyi geçirdiği bir sezonun içinde Silifke ekibine veda etti.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA