Triatlon Gençler Kupası için koordinasyon toplantısı yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi



Triatlon Gençler Kupası için koordinasyon toplantısı yapıldı



16 Nisan 2024 Salı 14:22



Haber Merkezi

 

Mersin’in ev sahipliğinde 20-21 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan "Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası" koordinasyon toplantısı yapıldı.

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük başkanlığında yapılan "Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası" koordinasyon toplantısına Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, Türkiye Triatlon Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Edip Kunt, Yenişehir Belediyesi, İl Sağlık ve İl Emniyet Müdürlüklerinin yetkilileri katıldı.

Bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan bu önemli etkinliğe 29 ülkeden 140 yabancı sporcu, ulusal yarışmalarda yer alacak 260 Türk sporcu olmak üzere toplamda 400 sporcu mücadele edecek.

Mersin Yenişehir Fenerbahçe Meydanı'nda düzenlenecek olan Paratriatlon Dünya Kupası, Paralimpik Oyunları için kota puanı sağlayacak ve sezonun en dikkat çekici yarışlarından biri olarak gösteriliyor.

Yüzme, Bisiklet ve Koşu kategorilerinde yapılacak olan Yarışlar, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü Avrupa Gençler kategorisi ile başlayıp, 21 Nisan 2024 Pazar günü ise Ulusal Yaş Grupları, Dünya Paratriatlon Kupası ile son bulacak.

Mersin Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Triatlon Federasyonu ve Yenişehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek olan bu önemli organizasyon, uluslararası Triatlon camiasında büyük yankı uyandırması bekleniyor.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA